“U sportski brend No1 je utkana ljubav”

Sportski brend No1 sa sobom nosi priču. Izrodio se iz ljubavi prema sportu i već samim rođenjem dobio je ime koje će tokom svog postojanja opravdati i biti upamćen. No1.

No1 je prvi bosanskohercegovački sportski brend nastao iz ljubavi i želje da se dokaže i uspio je u tome. Ljubav utkana u proizvode se prožima od ideje do finalnog proizvoda, klijenti to osjete i uvijek nam se ponovno vraćaju.

Uz  svaki naš proizvod dolazi dio kreativnog dizajna, ručnog rada, vrhunskih materijala, te ljubav iz Travnika.

Brend No1 namijenjen je svima, prvenstveno sportašima, ali i svakom pojedincu koji ne dolazi iz svijeta sporta. Mi svakako nismo običan brend, našu opremu mogu nositi svi, neovisno o uzrastu i dobi, jer izrađujemo opremu isključivo po želji i zamisli klijenta. Emocija koju klijent izrazi kroz svoju ideju pokaže se u punom sjaju kada želje poprime realan oblik.

Uspjeli smo da spojimo moderan dizajn, vrhunski kvalitet i pristupačnu cijenu čime smo osvojili zahtjevno domaće, ali i inostrano tržište.

Dopustite da radimo za vas, budite zajedno s nama No1.

By | 2017-09-16T08:41:49+00:00 September 16th, 2017|Uncategorized|Comments Off on “U sportski brend No1 je utkana ljubav”

About the Author: