Svečano smo otvorili pogon Number 1 u Jablanici

U svečanoj atmosferi koju su upotpunile brojne zvanice otvoren je pogon Number 1 u Jablanici. Ovo je naš treći pogon koji ima veliki strateški značaj kako za razvoj naše firme tako i za razvoj tekstilne industrije i privrede općenito na prostoru Bosne i Hercegovine.

Podršku svojim dolaskom pružile su nam brojne ličnosti političkog, sportskog i poslovnog okruženja u Bosni i Hercegovini ali i predstavnici brojnih sportskih organizacija, ustanova i kompanija koje su poslovni partneri sa našom kompanijom. 

U svom obraćanju prisutnim gostima dr Nihad Selimović je predstavio našu kompaniju i uputio riječi zahvale svima koji su se odazvali pozivu i dali važnost ovom događaju. Naglasio je zahvalnost načelniku općine Jablanica, predsjedavajućem vijeća kao i svim viječnicima  te svim općinskim službama i administraciji. Također zahvalio se i bivšem načelniku Salemu Dediću kao i bivšem sazivu općinskog vijeća.  Direktor je uputio posebnu zahvalnost našoj košarkaškoj legendi, Mirzi Teletoviću, koji je bio idejni tvorac i začetnik da se priča našeg  brenda doseli i u Jablanicu.

Uručili smo i vrijedne vaučere našim sportskim prijateljima RK “Turbine, FK “Turbine”, KK “Turbine”, OK “Turbine”, FK “Igmana” i Futsal kluba Konjic u znak zahvalnosti za dosadašnje povjerenje i nastavak uspješne saradnje. Uručen je i vrijedan vaučer  Domu zdravlja Jablanica  čime smo pokazali da smo i društveno odgovorna kompanija koja cijeni svoje lokalno okruženje.

Pogon su svačano otvorili naš direktor  dr Nihad Selimović i načelnik Damir Šabanović.

Nakon presjecanja vrpce prisutne zvanice su obišle prostor pogona i imali su priliku da se uvjere u preljepe uslove koje je naša kompanija napravila za rad naših uposlenika a koji će raditi  u odjelu sportske opreme i šatora.

Posebno je lijepo bilo vidjeti naše uposlenike koji su uljepšali fotografije i prenijeli dobro raspoloženje i energiju na naše goste i prisutne zvanice.

Radosni smo što se naš rad u proteklim mjesecima krunisao ostvarenim ciljem i što je kompanija Number 1 bogatija za još jedan pogon koji će dati priliku za upošljavanje novih 150 radnika čime rastemo i pomičemo granice naših ideja i vizija!

By | 2022-02-23T17:35:44+00:00 February 23rd, 2022|Press|Comments Off on Svečano smo otvorili pogon Number 1 u Jablanici

About the Author: