Od narudžbe do isporuke 2017-09-15T12:38:20+00:00

Poštovani klijenti,

u nadi da ćemo Vam u što većoj mjeri olakšati sam postupak od narudžbe artikala pa sve do same realizacije i finalne proizvodnje artikala želimo Vam u nekoliko koraka predstaviti postupak od narudžbe do isporuke.

1. KOMUNIKACIJA

Svaki naš klijent je za nas izuzetno važan te nam je uspješna komunikacija sa klijentima jako bitan segment u samom početku realizovanja narudžbe. Stoga, naši klijenti nas mogu kontaktirati putem telefona na telefonski broj 030-544-207 ili na broj mobitela 061-825-333. Također, sa našim klijentima ostvarujemo i komunikaciju putem e-mail adrese: info@haskysport.ba, te se trudimo da na svaki upit od strane naših klijenata odgovorimo što je brže moguće.

2. IZBOR DIZAJNA

Sve Vaše želje su za nas izuzetno bitne te je naš tim grafičkih dizajnera tu da svaku Vašu zamisao kreira, te da se u konačnici  svaka Vaša zamisao realizuje i u stvarnost. Imate mogućnost da sami kreirate dizajn ili da u timu naših dizajnera Vašu ideju pretvorimo u Vaše djelo.

3. NARUDŽBA

Nakon što odaberete željeni dizajn, a sigurni smo da će Vam naši dizajneri pomoći na tom putu, postupak se dalje zasniva na potpisivanju narudžbenice artikala od strane naših klijenata.. Vrsta proizvoda, veličine i količina su informacije koje tražimo od Vas a dalji put je naša briga!

4. ISPORUKA

Potpisom narudžbenice naša firma svakom našem klijentu daje garant za isporuku naručenih artikala u roku od 15 dana. U kontaktu smo sa Vama do krajnje isporuke koju dogovoaramo na način kako Vama odgovara. Naša odlika je kvalitet naših proizvoda i to je ono čemu težimo kroz naš rad, a naš cilj je da svaki naš klijent bude zadovoljan. Budite i Vi još jedan u nizu naših zadovoljnih klijenata, pozovite nas i već danas pretvorite svoje zamisli u stvarnost.

No1- Brend koji osvaja!