“No1 za Vas bira vrhunski kvalitet”

Priča o brendu No1 ustvari je priča o tome kako dobra ideja, uz predan rad i ulaganje u prave prioritete, može da se isplati čak i u zemlji u kojoj sport, nažalost, nema primat i mjesto kakvo zaslužuje.

Put uspjeha nikad nije bio lagan, no kao i u svakodnevnom životu potrebno je savladati mnoge prepreke na putu da bi se došlo do cilja. A naš krajni cilj i imperativ je bio i ostao zadovoljan klijent.

No 1 je prvi visokokvalitetni bosanskohercegovački sportski brend koji je nastao iz potrebe domaćeg sporta za idejnim i kvalitetnim rješenjem kako treba da izgleda sportska oprema koja svojom kvalitetom ne zaostaje za kvalitetom svjetskih poznatih proizvođača, a cijene su neuporedivo prihvatljivije.

Da bismo dobili finalan proizvod koji može parirati zvučnim imenima sportske opreme radimo s najkvalitetnijim materijalima i Roland bojama za sublimaciju koje su u svijetu prepoznate kao boje koje su prošle sve alergotestove, te se svakodnevno koriste u proizvodnji tekstilnih proizvoda za djecu od prvih mjeseci njihovog života.

Angažujte nas i dopustite da vam dokažemo da smo uistinu No1.

By | 2017-09-22T09:23:30+00:00 September 22nd, 2017|Press|Comments Off on “No1 za Vas bira vrhunski kvalitet”

About the Author: